Extra vocht in je haar in en na de zomer…..

Wist je dat je haar voor 20% uit vocht bestaat en vocht zorgt voor glans?

 

Waarom droogt je haar dan uit van Zeewater en zon? Omdat zouten uitdrogen net als de hitte van de zon.

Met je lichaam werkt het niet anders. Neem een paar slokken zeewater en je hebt de hele dag dorst, dit heb je ook als je bijvoorbeeld heel zout hebt gegeten. Je bent niet te stoppen met drinken!

 

In en na de zomer is het heel belangrijk dat je extra vocht je haar in pompt. Vocht zorgt voor glans dus weg DOF ZOMERHAAR!

Wij adviseren je de Mr. Smith Hydrating Shampoo. Een shampoo speciaal ontwikkeld om haar extra te hydrateren. Deze Organic lijn uit Australië werkt het beste want Down Under weten ze echt wel wat ze nodig hebben na een dagje strand!

 

Vraag een van onze stylisten je er de volgende keer mee te behandelen en ervaar wat het met je haar doet!

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM