Extra voeding voor je huid:

Eerder hebben we het er al over gehad dat je, je haar extra moet verzorgen in de winter en dat veel van binnenuit komt. Vergeet ook niet je lichaam extra in te smeren want het laatste wat je wil is dat je het belangrijkste orgaan wat je hebt: de huid, laat uitdrogen in de winter.

Aimee adviseert iedereen zich met de emerginC Scientific Organics Grape Stemcell, white tea en seaweed body butter in te smeren.

Wat is het?

De grape stemmcell, white tea + seaweed body butter van emerginC Scientific Organics heeft een krachtige dosis voedende, hydraterende, verzachtende en kalmerende voedingsstoffen die de basis vormt van deze ‘finishing’ bodycream. Deze bodybutter voorziet de huid van een sterke anti-aging werking uit o.a. vitamine A, C en E, fyto-stamcellen uit druiven, pycnogenol en groene en witte thee. Heerlijk te gebruiken als hand-, voet- en bodycrème.
GebruikMasseer zo vaak als nodig of gewenst op lichaam, handen, voeten, decolleté en ruwe plekjes als ellebogen en knieën.jHuidtypeGeschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de zeer droge huid en voor droge plekjes op handen, ellebogen, voeten en knieën.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM