Extra voeding voor je huid:

Eerder hebben we het er al over gehad dat je, je haar extra moet verzorgen in de winter en dat veel van binnenuit komt. Vergeet ook niet je lichaam extra in te smeren want het laatste wat je wil is dat je het belangrijkste orgaan wat je hebt: de huid, laat uitdrogen in de winter.

Aimee adviseert iedereen zich met de emerginC Scientific Organics Grape Stemcell, white tea en seaweed body butter in te smeren.

Wat is het?

De grape stemmcell, white tea + seaweed body butter van emerginC Scientific Organics heeft een krachtige dosis voedende, hydraterende, verzachtende en kalmerende voedingsstoffen die de basis vormt van deze ‘finishing’ bodycream. Deze bodybutter voorziet de huid van een sterke anti-aging werking uit o.a. vitamine A, C en E, fyto-stamcellen uit druiven, pycnogenol en groene en witte thee. Heerlijk te gebruiken als hand-, voet- en bodycrème.
GebruikMasseer zo vaak als nodig of gewenst op lichaam, handen, voeten, decolleté en ruwe plekjes als ellebogen en knieën.jHuidtypeGeschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de zeer droge huid en voor droge plekjes op handen, ellebogen, voeten en knieën.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater