EYELINER TIP!

Een goed aangebrachte eyeliner haalt de ogen naar voren, zelfs als ze van nature diep liggen.

Eyeliner kan voor of na oogschaduw aangebracht worden, maar als je het ervoor aanbrengt, zal het makkelijker zijn om het hier en daar te corrigeren.

Wij adviseren je de Incredible Wear Gel Liner van Youngblood voor een oogverblindend resultaat. De gel liner is bijzonder handig in gebruik, blijft mooi zitten, is waterproof en heeft een fantastische intense kleur en glijdt net zo vloeiend over de huid als een liquid liner maar dan met een mooie satijnachtige finish.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM