FESTIVAL HAAR

Het is zomer en voor alle festivals zijn de outfits klaar. Nu nog wat doe je met je hair?

Wij houden van de vlecht. Waarom? Als het warm is ploft je geföhnde haar niet in en als we in de regen komen zit het ook altijd goed. Daarnaast als je mooie krullen hebt staan föhnen zakken ze na de eerste pasjes op de beat vast en zeker uit.

Hier wat stoere looks die je kan uitproberen.

The mini wraparound braid

Perfect voor de eerste dag van het festival, wanneer je haar net is gewassen en gestyled, de mini-vlecht geeft je een boho look en houdt het haar uit je gezicht. klaar om je in de drukte te begeven  en te genieten van de muziek.

Mini festival braids

The Plaited pony

Goed voor de dag er na en een stijlvolle variant op de klassieke paardenstaart!

Vlecht de twee voorste delen van het haar en sluit aan op de achterkant van je hoofd.

Doe er een elastiek in en van de rest van je haar mak je een paarden staart.

plaited pony

The Pigtail Plait

Ideaal voor het verbergen van vetter haar, staartjes zijn een klassiek festival kapsel en het ziet er geweldig uit met hoeden! Hou het losjes en gebruik eventueel de Redken Pillowpbroof Extender.

pigtail pony

The Crown Braid

Een perfecte vervanging van de staart. Je vlecht je haar om je hoofd. Je bouwt als het ware een kroon. Ideaal voor de hetere dagen. Lekker al het haar uit je gezicht.

crown braid

The Statement Plait

Als je haar genoeg heeft gehad van al het bier wat je in je haar hebt gehad dan is deze look een redder in nood! Hou je vlecht los hij mag rommelig. Trek hem eventueel uit elkaar.

statement braid

Have Fun!