For the ♥️ of your hair: PHILIP B® 

Wie is Philip B? 

PHILIP B oogstte internationale lof voor zijn visionaire benadering van haar-, hoofdhuid- en lichaamsverzorgingsproducten. De krachtige concentratie in de mengsels zijn allemaal gebaseerd op pure plantaardige en essentiële oliën zoals witte truffel, russian amber, peppermint & avocado, oud royal, karitéboter en essentiële oliën in hoge concentraties.

De beste styling producten van Philip B voor de perfecte volume boost en ultieme glans zijn de Russian Amber dryshampoo en styling foam gecombineerd met de Insta Thick spray.

Mocht je Philip willen ontmoeten en wil je van hem een advies? Loop dan morgen binnen bij onze locatie in Uptown en hij zal je vertellen wat voor jouw type haar het beste is!

Morgen geen tijd? Bekijk het totale assortiment van Philip B in een van onze salons.

 

IF YOU’VE NEVER HAD THE BEST, 

THEN YOU DON’T KNOW 

WHAT YOU’RE MISSING! 

EXPERIMENT AND EXPERIENCE!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM