For the love of your hair! 

In de zomer zijn het toch de strandvakanties die we het meeste boeken We pakken onze koffer en stoppen er minimaal factor 50 in voor onze huid, gezellige zomerjurkjes en wat nemen we mee voor ons haar? Waarschijnlijk een stijltang of een föhn. 

Hier kunnen we helemaal inkomen alleen, maar vergeet niet ook wat goede zonneschermers voor je haar mee te nemen. 

 

Heb je enig idee wat zon met je haar doet? Het breekt de proteïnen in je haar af en het onttrekt vocht. Dan heb je voordat je wat leuks gaat doen, je vast wel bedacht dat je je haar tussendoor wil föhnen of tangen en daar gaat weer hitte op je haar. Dubbele lading stress dus. 

Je komt terug van vakantie met het resultaat dat je kleur dof is geworden (klopt doordat het vocht mist) en je droge punten hebt. Dus je rent naar de kapper en die vertelt je dat er toch iets meer vanaf moet dan jij in je hoofd had. 

 

Hoe kan je dit voorkomen?

Smeer je haar de hele dag in met olie. Wij adviseren je Shu Uemura Essence Absolue. een haarolie, verrijkt met camelia olie, die je haar voedt, beschermt tegen UV-straling en pluisvrij maakt! Deze olie werkt als een anti-oxidant en maakt je haar ook sterker. Daarnaast is hij ook lekker op de droge delen van je huid die teveel zon hebben gehad. 

Nu denk je: dan loop ik de hele dag met vette lokken! Deze olie is net als alle andere als je er niet teveel van gebruikt is er niks aan de hand. 

Gebruik ook een spray met UV bescherming. 

Er kan er maar 1 de beste zijn en dat is voor ons de Kérastase Soleil Aqua-Seal. Het geeft zonbescherming en het absorbeert UV straling en vermindert het effect hiervan op het haar. De ceramides die er in zitten bouwen het haar van binnenuit op.

Wat kan er nog meer in de koffer? 

Wij zijn ontzettende fan van de Redken Blonde Idol BB Spray. Deze lichtgewicht verzorgende conditioning spray brengt je blonde of opgelichte haar weer in balans, verfraait het én maakt het ook nog eens levendiger! De 3 B’s staan dan ook voor Balance, Beautify en Brighten.

Hopsa drie voordelen in een fles! 

 

PRIJZEN:

Shu Uemura Essence Absolue 

€ 54,-

Kérastase Soleil Aqua-Seal

€ 29,50

Redken BB Spray 

€ 16,95

 

HAPPY HOLIDAY!!