For your Skin, for the planet: emerginC

Dit fantastische skincare brand uit Brooklyn, New York, combineert de beste ingrediënten uit de natuur met baanbrekende technologieën en innovatie. En zorgt er daarmee voor dat je huid kan zijn hoe je huid hoort te zijn.

DEFINED IN NATURE, REFINED BY SCIENCE

De Scientific Organics lijn van emerginC voldoet aan de groeiende vraag naar een echt werkzaam groen product.

emerginC is een van de weinige organic merken op de markt die het certificaat cosmeceutical mag dragen; en dus een farmaceutische werking heeft.emerginC gebruikt geen enkele ingredient dat schadelijk kan zijn voor de mens of de natuur. De producten bevatten geen parabenen, geen kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen, worden nooit op dieren getest, zijn verpakt in recycled karton en bedrukt met gifvrije inkt.

Vraag in onze Beautyshop in Uptown welke producten voor jou het beste zijn.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM