Ik ga op vakantie en neem mee:

OLAPLEX NR. 3

Al ruim twee jaar heeft iedereen het over Olaplex. Waarom zeggen wij dat dit het product is wat niet in je koffer mag ontbreken?

Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het is een toevoeging die wij (NR.1) in de kleur doen.

Na de behandeling gebruiken wij NR.2 om het haar extra te verzorgen.

Als je je haar veel kleurt of föhnt ontstaan er breuken in het haar. Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos haar.

Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven en blijven föhnen.

NR.3 gaat in je koffer omdat zeker tijdens je vakantie je haar extra verzorging nodig heeft.

Hoe gebruik je het? Maak je haar nat. Breng Olaplex NR.3 aan op de zwakke delen. Draai het in een knot en ga er vooral mee de zon in. Door de warmte werkt het nog intenser. Na je stranddag spoel je hem uit, je wast je haar met shampoo en gebruik een conditioner.

Doe dit rustig twee keer per week en je komt na 3 weken terug met FANTASTISCH HAAR!

Nog een voordeel: hij zit in flesjes van 100 ml. Dus reis je met alleen handbagage, dan kan hij er in!

 

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM