GEEN VETTE LUCHT AAN JE HAAR!

Oud en Nieuw.

De dag dat heel Holland (inclusief Narcis) oliebollen staat te bakken.

In de avond lekker de Gourmetset weer aan en waarschijnlijk heb je ook nog plannen om de stad in te gaan. Het liefste wil je na een dag als vandaag voordat je de deur uit gaat je haar wassen maar plantechnisch is daar geen tijd voor.

NO STRESS!

Gebruik Redken Pillow Proof Two Day Extender – Oil Absorbing Dry Shampoo.

Dit product verfrist je haar en absorbeert vetresten die er normaal gezien voor zouden zorgen dat je je haar alweer moet wassen. Wil je vanavond je haar omhoog of in een stoere vlecht? Redken Pillow Proof Two Day Extender kan ook worden gebruikt om volume en textuur te creëeren voor updo’s of vlechten.

Pillow Proof Two day Extender

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM