GEEN ZIN OM JE HAAR TE WASSEN?

Je haar zit fantastisch alleen je wortels mogen wel een wasbeurt gebruiken. Wat te doen?

Gebruik Redken Pillow Proof Two Day Extender!

Deze droogshampoo breng je eenvoudig aan op je haar en absorbeert binnen no-time overtollige vetten en olie! Je haar voelt direct volledig opgefrist aan en je kan er weer door. Ideaal dus voor als je even iets minder tijd hebt voor een blowout!

Voordelen;

Droogshampoo verwijdert overtollige vetten en olie

Op elk gewenst moment van dag te gebruiken

Je haar voelt weer volledig opgefrist aan

Geeft een matte finish

Laat geen restjes achter

Het geeft volume!

Gebruiksaanwijzing:

Goed schudden voor gebruik. Breng Pillow Proof aan bij de haaraanzet en verdeel het gelijkmatig over je haar. Na gebruik eventueel na borstelen om overtollige stylingsproducten te verwijderen.

Verkrijgbaar in Het Haartheater

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM