Get ready for winter………

Winter is coming en dat betekent weer last van een droge huid.

Onze WINTER SAVER: Marie-Stella-Maris Shea Butter.

Je huid gaat weer stralen met deze 100% natuurlijke shea butter met intensief voedende en herstellende eigenschappen. Shea butter is een effectieve en geurloze butter die de gevoelige en droge huid beschermt en kalmeert – geschikt voor zowel lichaam als gezicht!

Hoe te gebruiken: Gebruik vooral op droge, schrale of geïrriteerde plekjes. Verwarm een kleine hoeveelheid tussen je vingertoppen tot deze gesmolten is en dit smeer dit op de huid.

– Natuurlijke ingrediënten
– Vrij van parabenen en siliconen
– Dermatologisch getest
– Geschikt voor zowel lichaam als gezicht

Verkrijgbaar in onze Beautyshop in Uptown. € 25,00

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM