GEZOND HAAR!

Laten we eerlijk zijn: niets doet je beter voelen dan een Good Hairday!

Goed en gezond eten doet wonderen voor je figuur, huid en het geeft je energie. Ik geloof er echt in dat je bent wat je eet.

Ik heb gemerkt dat wanneer je meer eet van bepaalde voedingsmiddelen het absoluut effect heeft op de gezondheid van je haar.

In deze periode als de bomen hun blad verliezen is dit ook de periode dat wij iets meer last hebben van haaruitval.

Wat moet je eten voor gezond haar?

1. Bladgroenten.

Als je kijkt naar de lijst met eten voor gezond haar, een stralende huid en een platte buik staan bladgroenten bovenaan in de hitlijsten.

Eet vooral veel spinazie, boerenkool en snijbiet. In snijbiet zit onwijs veel biotine wat essentieel is voor gezond haar en nagels.

2. Zalm en Heilbot.

Zalm is een van de dingen die aan te raden is om te eten. Het is rijk aan eiwitten en Vitamine D. Daarnaast is het een grote voedingsbron van Omega3 vetzuren die weer zorgen voor glanzend haar. Heilbot staat bekend als goede voeding voor de hersenen en bevat ook veel natuurlijke biotine.

3. Walnoten en Amandelen.

Gooi de zakken chips maar uit je kast net als al die suikerhoudende muesli repen. Walnoten en amandelen zijn een gezonde snack voor bijvoorbeeld als je onderweg bent. Ik heb altijd een bakje in mijn tas zitten. Walnoten en Amandelen stimuleren de opname van Biotine. Walnoten hebben een hoog niveau Omega3 vetzuren. Walnoten bevatten ook koper die je natuurlijk haarkleur mooi houden.

Het is belangrijk om een evenwichtig voedingspatroon aan te houden. Fruit, granen, eiwitten, peulvruchten en heel veel water drinken is key.

Daarnaast de juiste verzorgingsproducten gebruiken en je hebt nooit meer last van een Bad Hairday!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater