Groeien je haren sneller als je ze vaker knipt?

NEE!
Soms wordt er verwezen naar gras: dit groeit effectief sneller als je het regelmatig maait. Maar haar en gras groeien op een andere manier: gras groeit aan zijn uiteinden, haar aan de wortel.

Dat zie je duidelijk aan de uitgroei bij gekleurd haar. Dat betekent dus ook dat de puntjes van je haar in feite ‘dood materiaal’ zijn.

Het maakt dus niet uit of je ze knipt of niet, je haar zal er niet sneller door groeien. Haar groeit gemiddeld 1 cm per maand.

De enige factoren die daar invloed op hebben, zijn hormonen, je voeding en je genetische code.

Er is echter wel een maar.

Als je je haar niet knipt heb je eerder last van gespleten haarpunten. Uiteindelijk zal het haar steeds zwakker worden en afbreken. Dus als je 1 x in de drie maanden Het Haartheater bezoekt voor het knippen van je haar is het echt voldoende!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM