Haar afbreuk: SOLVED

Je bent net terug van vakantie en denkt vast: ik kan mijn haar maar beter even met rust laten en niet kleuren. Maak je geen zorgen wij kleuren met Olaplex.

Wat is Olaplex? 

Dr. Eric Pressly, en Dr. Craig Hawker, beide Chemicus en gewerkt aan het meest innovatieve ingrediënt om haar te kunnen herstellen tijdens een kleurbehandeling.

Olaplex bestaat uit één actief ingrediënt, namelijk het moeilijk uit te spreken bis-aminopropyl diglycol dimaleate. Dit ingrediënt is in staat is om gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen en ze permanent te herstellen naar hun oorspronkelijke staat. Het resultaat is blijvend en Olaplex kan voor, tijdens of na thermische of chemische behandelingen aangebracht worden. Ook bevat Olaplex geen siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en Olaplex is niet getest op dieren.
Het fijne van Olaplex is dat wanneer je stopt met Olaplex, je haar niet weer terugkeert naar zijn beschadigde staat. De bescherming die Olaplex – misschien eenmalig – aanbiedt is blijvend. Altijd. Zelfs als het product niet langer gebruikt wordt.

 

Hoe werkt het?

Wij voegen Olaplex No. 1 toe aan je kleur. Hier begint het herstel Proces.

Olaplex No. 1 is bedoeld om het haar te beschermen tegen schade tijdens kleur-, blondeer-, permanentbehandelingen etc. Olaplex kan niet alle beschadiging tegengaan. Als dat zo was dan kreeg je geen zichtbaar resultaat. Olaplex No. 2 is geen activator, neutralisator, sealer of conditioner. No. 2 bevat hetzelfde actieve ingrediënt als de No. 1. Nr. 2 spoort meer verbroken verbindingen op in het haar en herstelt ze zonder dat een kleur-, blondeer- of permanentproduct tegenwerkt.

 

Wat doe je thuis?

Thuis gebruik je Olaplex No. 3 Hairperfector  

De Olaplex No.3 Hairperfector is speciaal ontwikkeld om het haar thuis te behandelen. Breng de Hairperfector aan op handdoekdroog haar en laat deze minimaal 10 minuten inwerken. Bij zeer beschadigd haar wordt het aangeraden om de hairperfector 20 minuten te laten inwerken. Spoel de Hairperfector van Olaplex vervolgens zorgvuldig uit. Was en verzorg het haar na de behandeling met een verzorgende shampoo en conditioner. De Olaplex No.3 Hairperfector mag meer dan één keer per week gebruikt worden.

 

Je was je haar thuis met Olaplex No4. De Bond Shampoo. Ontwikkeld op basis van het unieke Olaplex ingrediënt dat verbroken zwavelbruggen met elkaar verbindt.
Het herstelt de interne structuur en geeft het haar kracht en zorgt voor een perfecte hydratatie. Het geeft een prachtige glans en maakt het haar goed handelbaar. Geschikt voor alle haartypes. Gebruik deze shampoo iedere keer dat het haar gewassen wordt en in het bijzonder na het uitspoelen van de No.3 Hair Perfector. Laat het goed schuimen en spoel het uit. Gebruik daarna altijd de Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner. Dit is onderdeel van het Olaplex 3-4-5 systeem. Deze shampoo herstelt je haar tijdens het wassen. Het brengt je haar weer terug naar zijn natuurlijke staat. Je haar krijgt een infuus van vocht en proteïnen.

 

Daarna gebruik je de Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner. Ontwikkeld op basis van het unieke Olaplex ingrediënt dat verbroken zwavelbruggen met elkaar verbindt.
Het herstelt en hydrateert het haar zonder het zwaar te maken.
Schade en pluizig haar zal verdwijnen met sterk, gezond en glanzend haar als resultaat.
Voor alle haartypes. Na het gebruik van de Olaplex No.4 Bond Maintenance shampoo een royale hoeveelheid goed door het haar verdelen van aanzet tot punten. Laat het 3 minuten intrekken dan uitspoelen. Dit is onderdeel van het Olaplex 3-4-5 systeem.

Bijzonderheden:
Vrij van sulfaten, parabenen, gluten en noten.
Veilig voor de kleur en 100% veganistisch.

 

PRIJS

Hairperfector € 29,95 | Shampoo € 29,95 | Conditioner € 29,95