Haarkleur voor de winter

Moet je je haar donkerder verven voor de winter?

Ons antwoord: je moet niks! De seizoenen veranderen en we kunnen het met Kerst warmer hebben dan met Pasen. Dus daar houden we geen rekening meer mee.

Eerlijk is eerlijk iets donkerder en dan met name “iets”  in de winter is wel mooier bij de rijkere kleding van dit seizoen.

Hou jij ook zo van Sun Kissed HAIR? De kleur die net lijkt of je 6 weken op het strand hebt gezeten? Kies in de winter voor deze techniek in mooie diepe kleuren of als je echt van BLOND houdt kies dan voor een iets warmere blond tint.

See one of our Colorspecialists!

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM