Het Haartheater Beautyshop & Blow-outs

Het Haartheater heeft aan haar portfolio in de Beethovenstraat de Beautyshop toegevoegd, een express spa waar je terecht kunt voor tijdbesparende quick fixes.
Het is niet nodig meer om naar vier verschillende adressen in de stad te gaan, want hier vind je alles bij elkaar.

De Beautyshop biedt manicures, pedicures, wenkbrauwbehandelingen, kleine gezichtsbehandelingen om te ontstressen een paraffinebad voor handen en hand- en voetmassages, allemaal gedaan door specialisten die werken met de luxe merken Marie Stella Maris, Smith & Cult, CND, The BrowGal en Optilash.

Geen kapper nodig, maar wel snel mooi haar? Voor het eerst kun je ook bij het Haartheater (zonder afspraak) terecht voor superieure blow-outs. Wassen en föhnen in de stijl die je het liefst wilt, voor haar dat gegarandeerd dagen goed blijft zitten.

Beethovenstraat 96 | Amsterdam

Kijk voor het volledige menu op:

hethaartheater.nl/beautyshopuptownzuid

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM