Haartrend: Ultra glanzende lokken

Your Guide to glossy locks

Een trend waar wij fan van zijn ‘Liquid hair’ gezonde, glanzende lokken die schitteren in het licht!

Maar hoe krijg je nou van dat glanzende haar? 

Voor langdurige zijdezacht haar adviseren wij een keratine behandeling.  

Een keratine behandeling is een extreem krachtige haarhersteller die in staat is om het haar optimaal te herstellen en de conditie van het haar te verbeteren. Naast dat het je haar glad, zacht, glanzend en pluisvrij maakt, helpt een keratine behandeling je haar ook te groeien.

Wil je deze trend zelf thuis proberen, dan werkt een stijltang met de juiste producten ook prima. 

Hieronder vind je een lijstje met producten die je nodig hebt voor the ultimate glossy look, the way we love it!

SARYNA KEY DAMAGE REPAIR GLOSS SPRAY

De gloss spray voor beschadigd haar is een uniek product dat gebruikt wordt voor normaal tot droog haar. Dit product bevat alle voordelen van Shea boter: vitamine, amino zuren, keratine en proteïnen deze hydrateren en beschermen het haar. UV filters zijn gebruikt om het haar te beschemen tegen zon en invloeden van buitenaf. Deze gloss maakt het haar zacht, glanzend en zonder volume ter verliezen. Color safe.

Hier is ook een light variant van: SARYNA KEY DAMAGE REPAIR LIGHT GLOSS SPRAY

ELEVEN MAKE ME SHINE GLOSS SPRAY

De Make Me Shine Spray Gloss gebruik je na het stylen van het haar om glans toe te voegen en fly-aways glad te strijken. Als je van veel glans in het haar houdt, is deze spray perfect voor jou. De spray is geschikt voor alle haartypes.

Gebruiksaanwijzing: schudt goed voor gebruik. Spray ongeveer 25 cm vanaf het hoofd op droog gestyled haar.

Stylist tip: spray tijdens het föhnen om glans en reflectie toe te voegen zonder het haar te verzwaren.

DAVINES SHIMMERING MIST

Glans- en antipluisspray in een spuitbus. Schenkt het haar een mooie schijn en een fluwelige textuur. Ideaal voor de glanzende finish van gestyled en samengebonden haar. Verspreid over het haar met een lichte verneveling, makkelijk te gebruiken.

Geeft de haren een ongeziene glans. Uitstekend antipluiseffect. Houdt de elektrostatica van het haar perfect onder controle. Maakt het haar zijig en makkelijk door te kammen. Over het haar verdelen door licht te vernevelen.