Hair Contouring: the next big thing! 

Wat is het? 

Haircontouring is eigenlijk niks anders dan een haarkleur die speciaal voor jou gemaakt is en aan is gepast op de vorm van jouw gezicht. 

Je hebt vast wel eens een contour pallet gezien van een make-up merk. Een pallet met donkere en lichte kleuren. Je gebruikt de donkere tinten om bepaalde delen in je gezicht smaller te doen lijken of naar achter te brengen en de lichte tint om bijvoorbeeld je wenkbrauw bot of jukbeen naar voren te laten komen. 

Met Haircontouring doen we precies het zelfde. We brengen schaduwen aan rond je gezicht maar kunnen bijvoorbeeld rond je gezicht een iets andere kleur aanbrengen die je huidskleur meer laat stralen. 

Geen gedoe meer met je contour pallet en uren in de badkamer maar een mooie haircontouring kleur en je bent altijd ready to shine. Deze trend (als het goed gedaan is) laat je gezicht zo uitkomen dat je eindelijk de vorm van je hoofd hebt die je altijd wilde. 

Het gaat allemaal om op de juiste manier met licht en donker rond je gezicht om te gaan. 

Haircontouring is niet een techniek die we bij iedereen hetzelfde toepassen. We kijken echt naar de vorm van je gezicht, wat je wensen zijn en passen daar de behandeling op aan. 

Wil je meer weten over deze techniek? Maak dan een afspraak voor een consult bij een van onze Creative Colorists! 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater