Hair Contouring: the next big thing! 

Wat is het? 

Haircontouring is eigenlijk niks anders dan een haarkleur die speciaal voor jou gemaakt is en aan is gepast op de vorm van jouw gezicht. 

Je hebt vast wel eens een contour pallet gezien van een make-up merk. Een pallet met donkere en lichte kleuren. Je gebruikt de donkere tinten om bepaalde delen in je gezicht smaller te doen lijken of naar achter te brengen en de lichte tint om bijvoorbeeld je wenkbrauw bot of jukbeen naar voren te laten komen. 

Met Haircontouring doen we precies het zelfde. We brengen schaduwen aan rond je gezicht maar kunnen bijvoorbeeld rond je gezicht een iets andere kleur aanbrengen die je huidskleur meer laat stralen. 

Geen gedoe meer met je contour pallet en uren in de badkamer maar een mooie haircontouring kleur en je bent altijd ready to shine. Deze trend (als het goed gedaan is) laat je gezicht zo uitkomen dat je eindelijk de vorm van je hoofd hebt die je altijd wilde. 

Het gaat allemaal om op de juiste manier met licht en donker rond je gezicht om te gaan. 

Haircontouring is niet een techniek die we bij iedereen hetzelfde toepassen. We kijken echt naar de vorm van je gezicht, wat je wensen zijn en passen daar de behandeling op aan. 

Wil je meer weten over deze techniek? Maak dan een afspraak voor een consult bij een van onze Creative Colorists! 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM