Haircare tips voor mannen

Gezond, glanzend, maar vooral handelbaar haar is belangrijk voor zowel vrouwen maar ook zeker voor mannen. Soms denk je dat vrouwen veel aandacht aan hun haar besteden, maar vergeet de man niet want iedereen wil er op zijn best uit zien. 

Hoe vaak moet je nu als man je haar wassen? 

Het is echt niet waar dat je iedere dag je haar moet wassen. Ook bij mannen zit hun haar als het iets viezer is lekkerder. Kijk sta je nu iedere dag te zweten in de Sportschool zeggen we: we snappen dat je je haar wil wassen. Doe je dit niet is er voor jullie ook niks mis met een Dry Shampoo. Onze Unisex Haircare lijn van Mr Smith heeft een droogshampoo die prima ruikt en je hierdoor je wasbeurt uit kan stellen. Daarnaast geeft hij extra textuur en grip. 

Even terug naar het wassen van je haar. Natuurlijk is het lekker om je hoofd ook onder de douche te houden. Hou het grondig wassen van je haar echt bij 2 a drie keer per week. Spoel het gewoon door met water, want alleen water haalt ook zweet, vuil en styling product uit je haar.  Gebruik na het spoelen eventueel alleen wat conditioner. 

Heb je last van pluizig haar, gebruik dan altijd een conditioner of start met een Leave in Conditioner. Ook weer van Mr. Smith. 

Laat je haar iedere 6 weken knippen. Ook als je wat langer haar hebt en knip het niet te kort zodat je er 6 weken mee kan doen. Na 4 weken zit je haar eindelijk weer lekker en twee weken later ga je al weer knippen. Bedenk met je Stylist hoe je altijd de uncut look kan dragen. Ik weet zeker dat hij of zij zegt: knip het niet te kort. 

Als je het regelmatig laat knippen of bijwerken voorkom je slechte punten en je houdt je haar meer handelbaar. 

We hebben het nu gehad over hoe je je haar gezond houdt. 

Er zijn ook een aantal dingen die je niet moet doen: 

Draag niet al teveel petjes en zeker niet te strak. Het haar gaat er onder schuren en dit kan voor slecht haar of afbreuk zorgen. 

Mannen hebben altijd haast en alles mag niet te lang duren. Föhn of droog je haar niet te heet. Doe je dit wel loop je het risico dat je haar Chemisch beschadigd en onnodig uitdroogt. Vooral als je haar dunner aan het worden is moet je hier mee uitkijken. 

Gebruik een goede föhn. Bijvoorbeeld de Dyson Super Sonic. Heb je de nieuwe Black Nickel van Dyson Supersonic al gezien? shop.dyson.nl

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM