HAIRCOLOR FOR AUTUMN

Als je mij vraagt wat zijn de kleuren voor het najaar vind ik dit altijd moeilijk omdat voor mij kleur niet een trend hoeft te zijn. Je moet dragen waar je je fijn bij voelt.

Maar als ik dan toch een top 4 moet geven zijn dit voor mij de trends voor najaar 2015.

BRONDE

Deze trend is er al twee jaar en nu gaat hij nog meer gezien worden. Bruin met lichte schakeringen of een kleur die niet bruin maar ook niet blond is. Bronde dus.

106776430_10

 

FULL HIGHLIGHTS

Dan niet de strepen die je eerst zag maar een volledig hoofd Babylights. Hele fijne highlights  die het haar een lichte waas geven.

4774aa7d6e64c85b45a16bff3ffacc25

COPPER

Dan niet de gedurfde maar de subtiele kopertinten. Pas wel op met deze kleur. Je moet alles in huis hebben om deze kleur te dragen. Wat bij de een mooi kan zijn is bij de ander een totale misser. Vraag een kleurconsult bij je kapper voordat je besluit deze kleur te nemen.

Red-Hair-Color-Idea_05

DARK CHOCOLATE

Diepe rijke chocolade tinten en denk dan eerder aan pure Chocolade dan een laffe melk Chocolade kleur.

833e6a5f29fa2ab8807c75d7d13604dc

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM