Hallo in salon treatments, Bye Bad hair days 

We kunnen het niet genoeg over het verzorgen van je haar hebben, zeker na de zomer.

We gaan nu naar de next level. 

Lees dit rustig door, want nogmaals goede verzorging is echt heel belangrijk. 

We hebben in Het Haartheater een aantal Kérastase salon treatments die je haar echt kunnen transformeren. Ze doen wonderen voor je haar. 

 

Je hebt vast wel eens in een magazine, op Social of ergens anders een beeld van haar gezien en gedacht: als ik al het geld van de wereld had, had ik ook iedere dag zo’n mooie bos met haar. We begrijpen je en we weten dat iedereen dit wil en geloof ons het is mogelijk zonder een fortuin uit te geven. 

Weg met  pluizig, dof, droog haar en vergeet ook niet de droge of geïrriteerde hoofdhuid. Als je eenmaal een inslaan treatment hebt gehad wil je nooit iets anders meer. 

 

Hoogwaardige producten: 

In salon treatments zijn anders dan de maskers en verzorgers uit de supermarkt. De producten zijn wat prijziger maar we kunnen je ook uitleggen waarom. De ingrediënten zijn gezonder voor je haar en ze gaan dieper het haar in. Ze zijn milder op je hoofdhuid en er zit geen troep in wat je kleur uit je haar stript. 

Haar analyse: 

Wat voor haar heb je? Onze Stylisten kunnen je exact vertellen wat je nodig hebt en wat voor jouw type haar het beste werkt. Vergeet niet als je in de salon bent om de absolute waarheid te vertellen over je haar. Wat er mee gebeurt is en vooral ook niet onbelangrijk wat je er allemaal mee doet. Als je iedere dag een stijltang gebruikt zeg dan niet dat je het twee keer in de week met een hitte tool in de weer bent. We hebben de juiste informatie nodig om de beste treatment toe te passen. 

Transformatie: 

We gaan je haar echt transformeren. Je zal echt verbaast zijn wat we met je haar gaan doen. Verwacht niet dat met 1 behandeling je haar helemaal anders is. We moeten het opbouwen. Droog en dof haar was er ook niet opeens. Wat we wel kunnen zeggen is dat je zeker na 1 behandeling al verschil merkt omdat we echt diep in het haar gaan werken. 

Speciale behandelingen voor specifieke behoeftes: 

We kunnen er bijna alle haar en hoofdhuid problemen mee oplossen. Dit gaat je niet lukken met producten uit de apotheek of drogist. Iedereen is anders en wij mengen in ons Fusio Dose Backbar Lab de producten zo dat we het probleem kunnen gaan behandelen. Niet een iemand is hetzelfde dus we gaan op maat voor je aan de slag. Heb je last van dunner wordend haar? Ook dat kunnen we aanpakken, maar je zal thuis ook aan de slag moeten met de juiste producten om gegarandeerd resultaat te boeken. 

In ons Service menu staan een aantal van de behandelingen die we doen (dit is een kleine greep uit de behandelingen). Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar info@hethaartheater.nl met wat je zou willen zien veranderen aan je haar en waar de behoeftes liggen dan zorgen wij dat je een van onze specialisten ziet om je haar naar de next level te krijgen. 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM