Hanane’s Favourite: emerginC vitamine C serum

Vitamine C is een onmisbaar ingrediënt voor een optimale gezichtsverzorging

Vitamine C is het grootste cadeau voor je gezicht: het zorgt ervoor dat de huid elastisch blijft omdat het collageen aanmaak bevordert. Het werkt als antioxidant en beperkt hierdoor reeds aanwezige, maar ook toekomstige UV schade en huidveroudering. Het gaat roodheid tegen, vermindert pigmentvlekken, acne en rosacea.

Waarom emerginC vitamine C serum?

▪Door het unieke suspensie systeem blijft de vitamine C goed

▪Hoge concentraties vitamine C ! 12% of 20%

StayC -50 zorgt voor minder pigmentvlekken, rosacea en roodheid in het gezicht

▪Ook beauty experts vinden emerginC vitamine C serum een must!

Wij adviseren om altijd met vitamine C serum 12% te beginnen. Voor zwaardere pigmentatie problemen kan je overstappen naar vitamine C serum 20%.

Waarom emerginC ?

emerginC is ooit gestart met het vitamine C serum en het is al die jaren onverminderd populair gebleven.

Een blijvende best seller omdat resultaat uiteindelijk het meest overtuigende argument is. Lees meer over het merk emerginC

Probeer het zelf, en zie je huid opleven!

Suspensie systeem

Het door emerginC gepatenteerde suspensie systeem met luchtdichte lipide bolletjes zorgt ervoor dat de vitamine C in goede conditie blijft. Bij elke ‘pomp’ breken deze balletjes en wordt er weer stabiele, niet geoxideerde vitamine C geleverd, met maximaal effect voor je huid! Dit was een doorbraak die de bladen haalde toen het product gelanceerd werd.

De concentratie vitamine C

Het emerginC Vitamine C serum bevat voldoende vitamine C om effectief te zijn. Vitamine C werkt pas in concentraties vanaf 4%. Het liefst in combinatie met andere anti-oxidanten zoals vitamine E, zoals aanwezig in ons 12% of 20% serum.

StayC-50

Vitamine C is notoir instabiel, en als het eenmaal geoxideerd is, is het niet alleen niet meer werkzaam, het schaadt de huid zelfs! EmerginC gebruikt StayC-50. Dit is een stabieler derivaat van vitamine C. Klinische studies hebben bewezen dat StayC-50 pigmentvlekken, acne en ouderdomsvlekken verminderen. Ook wordt het beter opgenomen door de huid dan andere vormen van vitamine C.

Nieuwschierig naar dit product? Vraag een tester in onze Beautyshop in Uptown?

PRIJS | €89,90