Heb jij een goede föhn?

We hebben het veel over haarproducten en hoe je je haar het beste kunt stylen.

Laten we vooral de belangrijkste tool dan ook niet vergeten. Je föhn!

Dit is de start van een Good Hairday! De Sint komt er aan en daarna de Kerstman dus mocht je er 1 nodig hebben: vraag het aan deze beste mannen!

Welke föhn vind wij het beste voor je haar?

GHD Air Hair Dryer uiteraard!

GHD Air Hair Dryer is een perfecte föhn voor ieder haartype. De föhn maakt weinig geluid en het haar wordt goed verzorgd. Het haar raakt niet beschadigd of uitgedroogd. De föhn heeft een professionele werking en geeft het haar een schitterende glans. De föhn heeft twee verstelbare koppen en heeft een vermogen van 2100 watt. De GHD Air Hair Dryer heeft een kabel van 3 meter lang. Dat maakt het föhnen van het haar makkelijker.

Nooit meer pluizig haar, wie wil dit nou niet?

Waar te koop?

In Het Haartheater!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM