Heb jij last van Droog haar?

We hebben iets nieuws in huis: Redken All Soft Mega Sheet Mask.  Zeg maar weer HELLO tegen glanzende lokken.

 

Wat doet het?

Het verzorgt het haar intensief. Dit in 10 minuten!

Het masker hydrateert het haar diep en is dus perfect voor extreem droog haar. Het Redken All Soft Mega Sheet Mask verzorgt het haar en geeft het weer energie.

Voordelen:

Hydrateert extreem droog haar

Verzorgt het haar

Brengt het haar weer in een top conditie

 

Gebruik:

Het Redken All Soft Mega Sheet Mask is voor eenmalig gebruik. Breng na het wassen van het haar het masker aan en laat dit 5 tot 10 minuten intrekken. Masseer voorzichtig het product door het haar heen zodat alles goed verdeeld is en spoel dit daarna goed uit.

Resultaat:

Gehydrateerd en glanzend haar.

PRIJS | € 29,-

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM