Heb jij last van dunner haar?

Wij hebben de trick voor je!

Je wast vast veelvuldig je haar en na het wassen is je haar slap. Met dunner haar moet je uitkijken dat je er niet teveel styling producten in smeert anders heb je weer een vette pruik.

Je kent vast de droogshampoo. Nu denk je wat moet ik met een droogshampoo na het wassen? Nou het volgende: direct na het wassen spuit je droogshampoo door je haar en kam je het in model. Laat het aan de lucht drogen of blaas het droog.

Met je favoriete (droge) wax of paste breng je je haar in model en je hebt gegarandeerd voller en steviger haar.

Wij adviseren je de voor blond haar de Sahara Love Story en voor donker haar de Dear Darknes.

Image result for dear darkness noir

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM