Heb jij last van slap haar door petten, mutsen en hoeden?

Aan de ene kant heeft het dragen van een muts, pet of hoed een beschermende werking. Maar zet je het af, dan komt je haar er vaak plat, slap en statisch onder vandaan. Bij katoen heb je minder last van statisch haar dan bij wol of acryl. Shampoo en verzorgingsproducten die je haar extra volume geven kunnen je hierbij helpen.

 

Algemene tips

 

1

Beperk het aantal wasbeurten. Door de kou drogen zowel je haar als je hoofdhuid makkelijker uit. Als je een wasbeurt kan uitstellen doe het dan. Je kunt overwegen om wat droogshampoo te gebruiken, bijvoorbeeld Redken Pillowpbroof Two Day Extender.

2

Gebruik bij het wassen van je haar geen heet water maar handwarm of lauw water. Heet water droogt je haar onnodig uit.

3

Gebruik een conditioner na iedere wasbeurt. Als je voelt dat de conditioner goed is ingetrokken spoel het dan na met koud water. Je sluit zo de haarschubben zodat het vocht beter in je haar zit en bovendien gaat het beter glanzen.

4

Behandel je haar iedere week met een extra kuur, masker of serum.

5

Ga na het douchen, sporten of de sauna niet met nat haar naar buiten. Je haar beschadigt dan sneller en als het vriest kan het gemakkelijk afbreken.

6

Beperk het gebruik van fohn, krul- en stijltangen zo veel mogelijk en als je ze wel gebruikt zorg dan voor een goede haarspray die je haar beschermt tegen de hitte. Gebruik onze Redken Pillow Proof Primer.

7

Draag een muts, pet of hoed om je haar te beschermen tegen de vrieskou en de wind. Zorg wel dat het niet zo strak om je hoofd zit dat je de doorbloeding van je hoofdhuid niet hindert.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater