Heb jij last van slap haar door petten, mutsen en hoeden?

Aan de ene kant heeft het dragen van een muts, pet of hoed een beschermende werking. Maar zet je het af, dan komt je haar er vaak plat, slap en statisch onder vandaan. Bij katoen heb je minder last van statisch haar dan bij wol of acryl. Shampoo en verzorgingsproducten die je haar extra volume geven kunnen je hierbij helpen.

 

Algemene tips

 

1

Beperk het aantal wasbeurten. Door de kou drogen zowel je haar als je hoofdhuid makkelijker uit. Als je een wasbeurt kan uitstellen doe het dan. Je kunt overwegen om wat droogshampoo te gebruiken, bijvoorbeeld Redken Pillowpbroof Two Day Extender.

2

Gebruik bij het wassen van je haar geen heet water maar handwarm of lauw water. Heet water droogt je haar onnodig uit.

3

Gebruik een conditioner na iedere wasbeurt. Als je voelt dat de conditioner goed is ingetrokken spoel het dan na met koud water. Je sluit zo de haarschubben zodat het vocht beter in je haar zit en bovendien gaat het beter glanzen.

4

Behandel je haar iedere week met een extra kuur, masker of serum.

5

Ga na het douchen, sporten of de sauna niet met nat haar naar buiten. Je haar beschadigt dan sneller en als het vriest kan het gemakkelijk afbreken.

6

Beperk het gebruik van fohn, krul- en stijltangen zo veel mogelijk en als je ze wel gebruikt zorg dan voor een goede haarspray die je haar beschermt tegen de hitte. Gebruik onze Redken Pillow Proof Primer.

7

Draag een muts, pet of hoed om je haar te beschermen tegen de vrieskou en de wind. Zorg wel dat het niet zo strak om je hoofd zit dat je de doorbloeding van je hoofdhuid niet hindert.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM