HEB JIJ LAST VAN WINTERHAAR?

Wanneer heb je er last van? Als je haar er droog en dof uit ziet.

Vooral de uiteinden van het haar kunnen nog als eens erg droog, dor en breekbaar zijn. Dit is vaak het gevolg van een gebrek aan vocht.

 

Haar dat vaak geverfd is of vaak wordt gestyled is hier extra gevoelig voor. Heb je veel dode haarpunten dan kun je het beste toch echt even een stuk van je haar af laten knippen. Het ziet er dan meestal meteen een stuk beter uit.

 

Om te voorkomen dat je haar droog en dor wordt is het belangrijk dat je een zachte shampoo gebruik. Let er op dat je een shampoo gebruikt zonder sulfaten. Sulfaten zijn zouten. De zee droogt je haar ook uit. Sulfaten zorgen er voor dat de shampoo goed schuimt en dat je haar weer schoon wordt, maar op een manier die ook vocht onttrekt en zo je haar schaadt.

 

In de winter is de lucht vaak droger en dit heeft ook weer effect op je haar.

 

Wat kan je nu het beste gebruiken?

Wij adviseren je de PUREOLOGY Hydrate serie.

 

Hydrate Shampoo

Geeft een milde reiniging zonder de kleur aan te tasten met deze luxueuze, vochtinbrengende shampoo.

Hydratering voor zacht, glanzend haar.

 

Hydrate Conditioner

Zorgt voor hydratering en zacht, glanzend haar met een lumineuze kleur en optimaliseert tegelijkertijd het kleurbehoud.

 

Hydra Whip Mask

Pureology Hydra Whip is geschikt voor droog en gekleurd haar. Dit masker versterkt, hersteld en hydrateert haar dat dof geworden is door de winter en andere externe invloeden.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM