Je hebt dun haar maar verzorging nodig?

Wij horen heel veel: EEN CONDITIONER MAAKT MIJN HAAR ZO SLAP!

Toch heb je als je haar heel droog is conditioner nodig.

Probeer dit eens:

Gebruik een conditioner voor je shampoo. Klinkt gek he? Is het ook, maar hierdoor krijgt je haar wel de verzorging van een conditioner en daarna was je het weer uit met een shampoo. Hierdoor blijven er geen restjes achter en heb je geen slap haar.

Wij adviseren je de Shampoo en Conditioner van Redken en dan met name de High Rise Volume Serie. Speciaal voor haar wat de lucht in moet!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM