Je hebt vast last van Winterhaar?

Hoe ga je daar mee om?

Statisch haar wat alle kanten op gaat, dat zijn de symptomen van winterhaar. Vaak omdat je van koud naar warm gaat en dat brengt de natuurlijke oliebalans in de war. Je hoofdhuid is droger en je produceert minder natuurlijk haarolie.

Belangrijk in de winter is om het haar vanuit binnen te verzorgen met de juiste producten.

Vooral Hydrateren is belangrijk.

Gebruik in de winter rijke maskers en conditioners. Bijvoorbeeld Epic Treat van Noir Stockholm.

Wat is nog meer een must have? Redken One United,  25 voordelen in 1 fles. Het ontwart, brengt vocht in, gaat pluizig haar tegen en het beschermt het haar tegen hitte van stylingtools. Te hete stylingtools in de winter zonder bescherming geeft het haar ook aan klap.

Over twee maanden is het voorjaar en dan kan je weer over op een ander ritueel. Tot die tijd dus vooral extra verzorgen.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM