Hello warm blond…..

Twee jaar geleden, waar je ook keek, asblond was overal. 

Wat we het meeste zagen was een donkere aanzet met witte punten die vervaagden naar Wit asblonde lokken. 

We haalden alles in huis zodat jullie thuis ook de as kleur nog lang konden dragen zonder dat hij weer geel of te koper zou worden. 

ook wij waren zeker niet immuun voor deze blonde massa hysterie. 

Langzaam zagen we dat met als hoogtepunt vorig jaar Strawberry blond om de hoek kwam kijken en voorzichtig begonnen we het as weg te poetsen en er een mooie gouden tot strawberry achtige toner overheen te zetten.  Wij geloven er in dat 2020 Helemaal klaar is om nu echt eens alle askleuren weg te poetsen en zal warm het straatbeeld domineren. 

Wat we zien is dat de meest assige iconen van Hollywood warm beginnen te worden. 

 

Waarom moeten we blij zijn?

As tonen zijn moeilijk te onderhouden

Het maakt je niet knapper of wel jonger 

Het was een trend, na 6 jaar zijn we daar overheen 

Te as blond beschadigd je haar teveel 

 

Een jaar van een gezondere realistische haarkleur is in aantocht dus. De verandering straks in het seizoen als de lente weer gaat beginnen geeft ons de kans om je te laten zien dat warmer echt mooier staat, straks ook weer in de zomer met een mooie zongebruinde huid. 

We laten je zien dat je met warme tonen (mits je natuurlijk warm kan dragen) je ogen mooier zijn, je huid gaat stralen en je er frisser uit ziet. 

Als je er voor openstaat om een warmere kleur te nemen feel free voor een consult en laat je adviseren door een van onze Color Experts. Ons advies voor nu: begin rustig, je kan je warme oon ook opbouwen.