Herfst en Winter BLOND

Vinden jullie het net als ons zo jammer dat de zomer voorbij is?

Toch houden wij ook van de verandering van de seizoenen. Wie vind het niet leuk om een nieuwe winter garderobe aan te schaffen? Rijkere stoffen en materialen. Donkerdere kleuren en alles wat warmer. 

Aan het begin van het seizoen is het altijd leuk om die zomerlokken uit je haar te laten toveren en we merken dit ook in de salon. De Reverse Balayage en stretched Colors worden nu in overvloed gedaan. 

Het is niet zo dat je in de zomer lichter hoort te zijn dan in de winter. Het kan tegenwoordig allemaal. De grootste verandering die we zelf zien is dat waar we eerst nog van heel koel waren vinden we nu de warme tinten mooier.

Warme tonen hebben wel een andere onderhoud dan coole tonen. Een koele toon kan je thuis bijhouden met een zilvershampoo om het geel tegen te gaan. Voor het beste resultaat om je goude lokken te onderhouden adviseren wij je om de 3 a 4 weken tussen je reguliere behandelingen in een toner bij de wasbak te nemen, 20 minuten werk en je kleur is weer als nieuw. 

Op het moment we je donkerder gaan kleuren gebruiken we bijna altijd de Shades EQ Color Gloss of de nieuwe Color Gels. Een zachte kleuring die na verloop van tijd weer vervaagt en niet al te moeilijk is om uit je haar te halen. Het mooie hiervan ook is dat als we in het midden van de winter weer iets anders willen dat we dit ook kunnen doen met behoudt van de kwaliteit van je haar. 

Vraag je Colorist in Het Haartheater naar de mogelijkheden voor wat verder in de winter en wat hij of zij allemaal met je haar kan doen? 

Nog geen vaste member van Het Haartheater vraag dan een consult aan met een van onze Creative Colorists en laat je deskundig adviseren. 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater