Herfst en Winter BLOND

Vinden jullie het net als ons zo jammer dat de zomer voorbij is?

Toch houden wij ook van de verandering van de seizoenen. Wie vind het niet leuk om een nieuwe winter garderobe aan te schaffen? Rijkere stoffen en materialen. Donkerdere kleuren en alles wat warmer. 

Aan het begin van het seizoen is het altijd leuk om die zomerlokken uit je haar te laten toveren en we merken dit ook in de salon. De Reverse Balayage en stretched Colors worden nu in overvloed gedaan. 

Het is niet zo dat je in de zomer lichter hoort te zijn dan in de winter. Het kan tegenwoordig allemaal. De grootste verandering die we zelf zien is dat waar we eerst nog van heel koel waren vinden we nu de warme tinten mooier.

Warme tonen hebben wel een andere onderhoud dan coole tonen. Een koele toon kan je thuis bijhouden met een zilvershampoo om het geel tegen te gaan. Voor het beste resultaat om je goude lokken te onderhouden adviseren wij je om de 3 a 4 weken tussen je reguliere behandelingen in een toner bij de wasbak te nemen, 20 minuten werk en je kleur is weer als nieuw. 

Op het moment we je donkerder gaan kleuren gebruiken we bijna altijd de Shades EQ Color Gloss of de nieuwe Color Gels. Een zachte kleuring die na verloop van tijd weer vervaagt en niet al te moeilijk is om uit je haar te halen. Het mooie hiervan ook is dat als we in het midden van de winter weer iets anders willen dat we dit ook kunnen doen met behoudt van de kwaliteit van je haar. 

Vraag je Colorist in Het Haartheater naar de mogelijkheden voor wat verder in de winter en wat hij of zij allemaal met je haar kan doen? 

Nog geen vaste member van Het Haartheater vraag dan een consult aan met een van onze Creative Colorists en laat je deskundig adviseren.