Herken je dit Beautyritueel?

Wimperverlenger op je wimpers, dikke laag Mascara, wimperkrultang er overheen en je bent zo een kwartier verder….. Dag in, dag uit…… Je gaat niet naar buiten zonder die volle wimpers.

Heb je wel eens gedacht aan wimperextensions van Lash eXtend? ? Dan heb je ook vast gedacht: maar dit zie je! Net als haarextensions zie je als ze goed zijn gezet ze ook niet zitten. Geen Mascara meer nodig. Je bed uitstappen met fabulous lashes!

Wat is het? Met Lash eXtend creëer je langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers die gemiddeld 1,5 tot 2 maanden blijven zitten.

De wimpers gaan stuk voor stuk aangebracht op je eigen wimpers.

Wil je meer informatie hier over loop dan naar binnen in Onze Beautyshop en vraag wat voor jouw wimpers het beste is!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM