Herken je dit Beautyritueel?

Wimperverlenger op je wimpers, dikke laag Mascara, wimperkrultang er overheen en je bent zo een kwartier verder….. Dag in, dag uit…… Je gaat niet naar buiten zonder die volle wimpers.

Heb je wel eens gedacht aan wimperextensions van Lash eXtend? ? Dan heb je ook vast gedacht: maar dit zie je! Net als haarextensions zie je als ze goed zijn gezet ze ook niet zitten. Geen Mascara meer nodig. Je bed uitstappen met fabulous lashes!

Wat is het? Met Lash eXtend creëer je langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers die gemiddeld 1,5 tot 2 maanden blijven zitten.

De wimpers gaan stuk voor stuk aangebracht op je eigen wimpers.

Wil je meer informatie hier over loop dan naar binnen in Onze Beautyshop en vraag wat voor jouw wimpers het beste is!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Vanwege een technische storing is het helaas niet mogelijk om op dit moment online een afspraak te boeken. Excuses voor het ongemak maar we proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen. Dank voor uw begrip!

Wij springen een gat in de lucht….. we mogen weer open!

Uiteraard met dezelfde restricties als voorheen.

De lijnen zijn vanaf 23 februari weer open en de afspraken die reeds zijn gemaakt in de periode voorafgaand aan de tweede lockdown blijven uiteraard in de agenda staan.

Mocht je nog geen afspraak hebben voor nà 2 maart en wil je bij ons een behandeling, dan is ons advies: boek zoveel mogelijk online.

Mocht dit echt niet lukken dan kan je uiteraard naar de salon bellen, maar hou rekening met een wachttijd.

Wij hopen jullie allemaal weer snel te zien.

❤️  Team Het Haartheater