Het Haartheater & Dyson 

We mogen ons sinds het begin van het jaar met trots officieel Dyson Partner noemen. 

Vanaf dag 1 zijn we al ontzettende fan en adviseren iedere klant deze föhn ook thuis te hebben. 

Waarom?

Je kan er sneller mee drogen en daardoor winnen we tijd

De Dyson digitale motor V9 is gemiddeld zes keer sneller dan de motors van andere haardrogers. In combinatie met de Air Multiplier technologie, genereert het een luchtstroom met hoge snelheid om haar snel te drogen, wat je meer tijd te stylen. om het nog mooier. 

 

Helpt het haar te beschermen tegen extreme hitte

Door de temperatuur 20 keer per seconde te meten en de warmte te reguleren, helpt de Dyson Supersonic™ haardroger om de natuurlijke glans van je haar te beschermen tegen beschadiging door extreme hitte. Zelfs tijdens het stylen van dichtbij. Geen gefrituurde punten meer dus! 

 

Hij is licht in de hand

De Dyson Supersonic™ Haardroger Professional Editie is zo ontworpen dat hij licht en comfortabel is. En als enige haardroger met een motor die klein genoeg is om in het handvat te passen, ligt hij evenwichtig en comfortabel in de hand, zodat hij de hele dag kan worden gebruikt. Thuis föhn je als het goed is 1x per dag maar hoe fijn dat je niet meer loopt te k*****n met zo’n grote föhn en ook nog een borstel. 

 

Sterkere magnetische opzetstukken

De Dyson Supersonic™ haardroger is de enige haardroger met magnetische accessoires die je makkelijk kan bevestigen en aanpassen. Ingenieurs van Dyson hebben de magnetische kracht versterkt, waardoor hij twee keer zo sterk wordt voor een veilige 360°-greep.¹

 

Speciaal ontwikkelde concentrator voor precisiestyling

Met een breder en dunner opzetstuk en koele greep, genereert de nieuwe Dyson Professional concentrator een gerichte luchtstroom voor precisiestyling.

 

Hij geeft een perfecte krul

De Dyson Diffuser zorgt voor een gelijkmatige luchtstroom. Hij simuleert het natuurlijke droogproces, voorkomt pluizen en bevordert krulvorming.

 

De Dyson Stylingconcentrator

Richt de luchtstroom precies waar je hem nodig hebt

Met de Dyson Stylingconcentrator is het mogelijk je haar deel voor deel in model brengen, zonder de rest in de war te brengen.

 

Hij heeft 3 nauwkeurig bepaalde snelheden

Snel drogen, normaal drogen en stylen

 

Ook niet onbelangrijk de föhn heeft 4 nauwkeurige temperatuurinstellingen

100°C Snel drogen en stylen

80°C Normaal drogen

60°C Langzaam drogen

28°C Constant koud

 

Twijfel je nog of je hem aan moet schaffen? Kom hem testen in de salon en ervaar waarom wij zo’n fan zijn! 

All for the love of your hair!