Het Haartheater goes more green

Alle pedicure producten zijn gebaseerd op paraffine, minerale olie dus. Plus synthetische geur en kleurstoffen! 

Dit geeft een tijdelijk zacht effect omdat het de huid hermetisch afsluit; als een pleister of verband, daar zie je ook die huidverweking.

Maar je huid is dus niet zacht omdat ie echt gehydrateerd en gevoed is. 

Bovendien spoel je bij elke behandeling dus heel veel micro plastic het water in, dat er moeilijk uitgefilterd kan worden! 

 

We kiezen voor jullie heel bewust de beste producten uit. Die resultaat leveren maar ook goed zijn voor jou en onze wereld. Wist je bijvoorbeeld dat je bij ons een pedicure krijgt met de mooiste organic producten van Scientific Organics, dus geen minerale oliën, paraffine en kunstmatige geurstoffen, maar luxe natuurlijke oliën, zoals noni, saffloer en abrikozenpitolie.Scientific Organics Kokos-Argan-gember hand- en voetbehandeling.

 

Organic behandelingen in onze Beautyshop in Uptown Zuid:

Handen

Deze zachte exfoliërende en hydraterende handbehandeling zal de droogheid van je handen tegen gaan, zelfs de droogste nagelriemen knappen hier weer van op.  De handen worden voorzichtig geëxfolieerd met een speciale mix van suikerriet, noni, saffloer, zoete amandel- en abrikozenpitolie. Druiventamcellen, sheabutter, kokosnoot en argan olie hydrateren en voorkomen de zichtbare tekenen van veroudering.

Voeten 

Voorkom droge voeten en een ruwe huid. Bij deze voetbehandeling combineren we onze gember scrub, druivenstamcel, witte thee  en zeewier.  Met de hydratatie door voedende en kalmerende kokosnoot-arganolie zijn je voeten hier na ongelooflijk zacht en gehydrateerd.

Als je in Het Haartheater bent en je krijgt trek van zo’n lange behandeling dan kan  je ook organic eten en drinken bij ons.  Je kunt met 10% korting iets lekkers bestellen bij Munch. Make over van binnen en buiten. Zie het menu op munchfitfoodtogo.com/Menu

 

Ferry’s favorites:

In de ochtend eet hij negen van de tien keer de Yoghurt granola bowl met verse yoghurt, muesli en bosbessen € 4,95

Lunch:

Vegan Shoarma Wrap

Vegan shoarma, rucola, spinazie, zoete aardappel, ui, rode paprika, wortel, komkommer, rode kool, veganistische harissa mayonaise € 7,50 

(ook verkrijgbaar als salade)

of de Caesar salade met gegrilde kip, spek, ei, komkommer, romaine sla, parmezaan, pompoenpitten en caesar dressing 7,50

Tussendoor: een detox sapje met komkommer, selderij, boerenkool, citroen, spinazie, peterselie en spirulina. 

 

Vanaf maart 2019 gaan we ook beautybehandelingen geven met alles van emerginC. 

LET US LOVE UP YOUR BEAUTY ROUTINE 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater