HET HAARTHEATER LOVES LIV, ESTELLA and BOTANICS 

LIV BOTANICS is van mening dat organic huidverzorging de regel moet zijn – niet de uitzondering.

Founder Estella: onze ingrediënten blijven zo dicht mogelijk bij de natuur. Met de hand samengestelde, op planten gebaseerde formules met alleen krachtige plantenextracten, hoogwaardige actieve stoffen, vitamines, mineralen en andere huidvoedingsstoffen. Met als resultaat dat Je huid zal stralen als nooit tevoren.

Wat wij belangrijk vinden is voor iedereen belangrijk! En wat je op je huid smeert, doet ertoe, voor jezelf en voor de wereld om je heen.

Daarom heeft Estella biologische, hoogwaardige huidverzorgingsproducten ontwikkeld. Gemaakt zonder onnodige ingrediënten of elementen om ze alleen maar duurder te maken dan ze zouden moeten zijn. Alle ingrediënten zijn duurzaam en vegan en er is lang nagedacht over de verpakkingen. Gemaakt van lokaal geteeld olifantsgraspapier, de verpakkingen zijn zonder lijm en bedrukt met niet-giftige, plantaardige inkt, omdat ze geen compromis wil doen! 

LIV BOTANICS is meer dan alleen een mooie huid. Ze zien een toekomst waarin de huidverzorgingsindustrie wordt getransformeerd en ze denken groter. 

Estella ziet de wereld graag getransformeerd en gedreven, door bewuste eerlijke merken die natuurlijke, schone en biologische ingrediënten gebruiken. Omdat plantaardige en echt milieuvriendelijke huidverzorging de weg vooruit en daarom heeft ze  dit voor je gecreëerd.

Hun normen zijn ambitieus, net als hun visie. Gewoon zoals het hoort.

Shop en lees hier meer over de producten van LIV BOTANICS