Hey Beauty!

Na jarenlang succes in Amerika nu ook in Nederland

Vitaminegummies hebben hun succes al jaren bewezen in Amerika. Nu laten zij zich graag zien op de Nederlandse markt. Ze komen misschien eenvoudig over, maar schijn bedriegt! Zij zijn het resultaat van wetenschap en onderzoek – intelligent en goed ontwikkeld.

NIEUW IN HET HAARTHEATER 

Yummy Gums Hair & Beauty voor haar huid en nagels.

Droom jij ook van een mooiere haarbos een stralende huid en sterke nagels? Lees dan hier onder  even verder.

Ze zijn makkelijk

Natuurlijke ingrediënten helpen jou om de gezondheidswinst te vinden waar je naar op zoek bent. Slik dagelijks en je komt moeiteloos aan jouw gezonde portie vitamines voor haar, huid en nagels.

Ze zijn natuurlijk

Het lekkere kleurtje hebben ze te danken aan volledig natuurlijke bronnen. Daarom zijn Yummy Gums ook zo smaakvol. Ze zijn gemaakt van kersen, frambozen en zwarte wortelsap. Aan synthetische ingrediënten en genetische modificatie doen ze niet.

Yummy Gums Hair & Beauty zijn efficiënt

Ook wij vinden jouw gezondheid belangrijk. De Yummy Gums zijn samengesteld door knappe koppen die op de hoogte zijn van alle wetenschappelijke onderzoeken. Ze weten dat de juiste voedingsstoffen jou de kracht en de energie geven waardoor jij in topconditie komt. Uitgebreid onderzoek gaf krachtige combinaties van vitaminen en mineralen, zodat wij je kunnen helpen om je leven leuker, lekkerder en makkelijker te maken.

Hoe werkt het? 

Je neemt twee Yummy Gums per dag en je komt direct aan je dagelijkse portie vitaminen en mineralen voor gezond haar.

Wat zit er in? 

Biotine, Selenium, Bamboe extract en alle B’s die je nodig hebt.

Wat zit er niet in? 

Gluten, lactose, gelatine, kunstmatige kleur en smaakstoffen en niet te vergeten ze zijn VEGAN?

Wat is de prijs van zo’n potje Yummy Gums?

PRIJS | € 29,95