Hoe help je je haar door het laatste stukje van de winter?

Nog heel even en het is voorjaar maar tot die tijd moeten we toch echt nog even goed voor ons “winter” haar zorgen. 

Is je haar aan het einde van de winter heel erg droog? Je hebt lekker met de verwarming aan gezeten thuis, auto en op het werk. Je douched warmer omdat je het de hele dag koud hebt gehad. Ons haar krijgt heel wat ellende over zich heen in de wintermaanden. 

Wij hebben een lijst voor je gemaakt hoe je het beste met je winterhaar om kan gaan en hoe je het nog kan herstellen. 

Verander je voeding: 

Gezond en glanzend haar komt van binnenuit. Eet voldoende vette vis en noten. Deze zorgen voor glanzend haar en dat je haar (wat nieuw) is niet uitdroogt.

Was je haar minder:

Was je haar in de winter minder vaak dan dat je normaal gesproken in de zomer doet. Hoe meer je het wast, hoe droger je haar gaat worden. Was het echt maar 1 tot 2 keer per week. 

Hydrateer je haar minimaal 1 keer in de week:

Gebruik een masker om je haar goed te hydrateren. Wij adviseren je de Epic Treat van Noir Stockholm. Dit kan je naast alle andere haarmerken gebruiken en het is een feestje om in je haar te doen. 

Geen tijd? Gebruik Noir Leave in Treatment Essential. Een paar pompjes op handdoek droog haar en hydrateren maar. Je hoeft dit niet uit te spoelen. 

Slaap op een zijden kussen: 

Ja je oma was zo gek nog niet. Katoen zorgt er voor dat je haar droger wordt. Zijde houdt je haar soepel en glad, plus het is beter voor je blowouts. Ze blijven echt langer mooi. 

Vraag om een salon treatment. Deze zijn 6 x sterker dan een masker, dus je hebt gelijk een voorsprong als je dit regelmatig doet. 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater