Hoe hou je je blonde kleur goed? 

Blond haar heeft echt extra onderhoud nodig. Als je net je manen fris blond hebt laten kleuren wil je ze natuurlijk ook mooi blond houden. 

HIER EEN AANTAL TIPS VAN ONZE PRO’S:

Neem een Toner tussendoor. Toners zijn semi permanente kleuringen die we tussen de Seamless Highlights, Balayage, Scandinavian Blond of Color Melt in zetten. We halen de licht gele kleur weg, personaliseren de kleur en brengen ook nog wat diepte aan in je aanzet. 

Als je je haar iedere 6 tot 8 weken laat kleuren dan raden we aan om in het midden van deze behandeling te Toner op te frissen. Een Toner heeft een houdbaarheid van 6 tot 8 wassingen zonder zilvershampoo of Gold Masker. 

Toners en Glosses bevatten een heleboel glannsgevende en conditionerende ingrediënten die je haar tijdens het kleuren verbetert. 

Was je je haar veel dan gaat het er ook snel uit. Logisch toch? Mocht je je haar echt veel wassen is het raadzaam eens naar een droogshampoo te grijpen tussen de behandelingen in. 

Voor een Toner en een Blowout ben je niet langer dan een uur binnen dus dit moet in je scheme in te passen zijn toch? 

Veel blondines laten hun haar om de vier weken kleuren om de blonde look zeker in de contour en bovenop te houden. Dit is ook iets wat je kan overwegen. Mocht je Seamless Highlights hebben is het wellicht een idee om tussendoor eens een T zone te laten kleuren. Het scheelt je tijd, geld en de conditie van je haar blijft beter. 

Gebruik echt, echt, echt professionele verzorging. Voor je huid heb je ook een heel regime. Cleanse, toners, nachtcreme, dagcreme, serums en maskers. Dit heb je ook nodig voor je haar. Je Blonde haar heeft ook echt een regime nodig. 

MUST HAVES voor Blond haar: 

Verzorgende shampoo bijvoorbeeld Haute Performance Shampoo Iles Formula

Conditioner 

Masker 

Styling (leave-in, texture spray, droogshampoo) 

Finish (serum, lak)

Vraag je Colorist wat je nodig hebt om je Blonde manen te verzorgen! 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater