Hoe komt het dat je haar er in de zomer droger uit ziet? 

Waarschijnlijk omdat je je haar moet hydrateren. 

De zon, zee- en chloorwater drogen het haar uit en je gebruikt ook nog een föhn en of extra stylingtools.

Een klein stukje theorie. Wist je dat je haar voor 80% uit proteïnen bestaat en de overige 20% vocht? Vocht zorgt voor glans in het haar. Mis je glans dan is de basis van al het kwaad geen hydratatie.

Was je je haar wel vaak met shampoo, maar gebruik je amper crèmespoeling of een goed masker? Dan is de kans groot dat je alsnog met droge lokken eindigt. Focus je op een volledige wasbehandeling: shampoo, crèmespoeling en af en toe een masker. 

Vergeet niet dat de focus van je crèmespoeling op de onderkant van je haar moet liggen, niet bovenop. De uiteinden van je haren kunnen niet genoeg hydratatie gebruiken.

Wij adviseren je de Hydrate lijn van Pureology. Een speciale lijn voor gekleurd haar. 100% vegan en vrij van parabenen en Sulfaten. 

Hij brengt de glans in je haar terug en beschermt tegen UV. 

PRIJS | shampoo € 20,40 | conditioner  € 21,50 | masker € 25,-

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM