HOE KRIJG JE JE HAAR SNELLER LANG?

En dan zonder extensions. Hier onder 7 tips die je helpen je haar sneller lang te krijgen.

 

1

Föhn en stijl je haar maar heel af en toe. Als je dit doet gebruik een styling product met Heat blockers.

2

Neem vaker een hoofdmassage. Bijvoorbeeld onze Shu Uemura Ceremonie. Een hoofdmassage is goed voor een goede doorbloeding.

3

Water drinken! Dit is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je haar. Water drinken zorgt er namelijk voor dat je haar sterker wordt en sterker haar groeit sneller. Neem nu niet gelijk 6 liter op een dag!

4

Verzorgingsproducten zijn een zeer belangrijke aanvulling. Gebruik alles van Redken Extreme Length. Niet alleen je haar wassen, maar gebruik altijd een conditioner na het wassen en natuurlijk de Redken Extreme Sealer. Dit is een product dat speciaal is ontwikkeld om gespleten haarpunten te helpen herstellen en verzorgen waardoor het haar sneller lang groeit.

Redken_Extreme_Length_Sealer_75ml_1433234826_main

5

Gezond en goed eten is ook erg belangrijk. De belangrijkste vitamine voor je haar is vitamine B. Als je lichaam te weinig vitamine B bevat dan ga je dat terugzien in je haar.

6

Je haar kammen is de volgende tip. Als je in de ochtend en in de avond je haar kamt dan worden de haarzakjes gestimuleerd.

7

Knip je haar 1 x in de drie maanden om gespleten haarpunten te voorkomen.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM