Je haarkleur onderhouden

Hoe vaak moet je nu een hele Balayage of een heel hoofd met folies?

Start met een Consult met een van onze Creative Coloristen. Heb je al jaren 1 kleur uitgroei en wil je dit doorzetten dan snappen we dit ook! Heb je wel eens dat je denkt: ik zou wel iets anders willen, alleen ik weet niet zo goed wat? Waarom geen Consult met een Creative Colorist? Het kan een kleine verandering zijn maar ook iets totaal anders natuurlijk.

Ben je nieuw in Het Haartheater? Wij adviseren je altijd bij het eerste bezoek een Creative Color te boeken of een Full Head Highlights. We willen graag beginnen met ons eigen pallet. 

Wil je ergens naar toe werken en wij zien dat je beter kan wachten of voor een tussenliggende periode iets anders moet doen zeggen we dit ook eerlijk tegen je. 

Waarschijnlijk hebben we een aantal sessies nodig om je haar en in een goede conditie te krijgen en om ergens naar toe te werken. 

Maar goed hoe onderhoud je je haar? Als we de kleur hebben bereikt waar we je de komende tijd mee het leven door wil dan kunnen we bij een Balayage of Highlight het volgende bezoek een halve boeken. Is je haar heel donker van zichzelf dan raden we aan altijd een hele Balayage of Highlight te nemen anders krijg je het niet weggewerkt en loop je op een gegeven moment met een donkere streep in je nek. 

Je hoeft niet altijd een hele of een halve te boeken we kunnen het waarschijnlijk ook een keer tussendoor doen met alleen de T zone . De bovenkant van je hoofd en drie of vier folies aan de zijkant dat als je een staart maakt je niet die hele donkere lijn ziet. 

Hou er wel rekening mee dat we dit binnen 30 minuten hebben gezet maar de wachttijd vanaf de laatste folie blijft hetzelfde dit kunnen we nu eenmaal niet versnellen. 

We snappen dat je niet altijd zin hebt in een lange middag of ochtend in de salon. Helaas kleuren kost nou eenmaal tijd. 9 van de 10 keer gaat er ook nog een toner overheen en Olaplex. Alles heeft een inwerktijd helaas.

Wat je ook nog zou kunnen doen tussendoor is een Base Breaker. Deze breekt de basis van je eigen kleur en geeft een zachtere overloop naar je blonde kleur. Dit duurt niet langer dan 10 minuten en je kan er weer een paar weken mee vooruit. 

Ben je toe aan een verandering en wil je meer advies? Loop dan binnen in een van onze filialen en vraag wat voor jou het beste werkt en wat we voor je kunnen doen. 

Let us love up your Hair!