Holiday Season Make-over 

Shu Uemura X La Maison du Chocolat 

Voor de feestmaanden heeft Shu Uemura Art of Hair een artistieke samenwerking met het beroemde Franse Parijse chocolatier huis La Maison du Chocolat.

Onze bestverkopende Essence Absolue Nourishing Protective Oil is versierd met onweerstaanbare heerlijke iconische chocolaatjes van het beroemde Franse Parijse Chocolatier huis La Maison du Chocolat voor een limited-edition.

Wat is het? 

Een verzorgende beschermende haarolie die glans en zachtheid toevoegt.

nu verrijkt met cacao voor een innovatieve en smakelijke chocolade-ervaring. Camellia-olie absorbeert snel, diep in de cortex van het haar en maakt het haar zijde zacht. Deze fluweelachtige haarolie brengt het vochtgehalte van het haar in evenwicht en biedt de hele dag UV-bescherming zonder zelfs de fijnste haren te verzwaren. Het is zo geformuleerd dat het dagelijks gebruikt kan worden

GESCHIKT VOOR:

Sleek Blow-outs 

High-Shine up-do’s 

Gezond ogend en glanzend haar 

PRIJS | € 54,50

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM