Holiday Season Make-over 

Shu Uemura X La Maison du Chocolat 

Voor de feestmaanden heeft Shu Uemura Art of Hair een artistieke samenwerking met het beroemde Franse Parijse chocolatier huis La Maison du Chocolat.

Onze bestverkopende Essence Absolue Nourishing Protective Oil is versierd met onweerstaanbare heerlijke iconische chocolaatjes van het beroemde Franse Parijse Chocolatier huis La Maison du Chocolat voor een limited-edition.

Wat is het? 

Een verzorgende beschermende haarolie die glans en zachtheid toevoegt.

nu verrijkt met cacao voor een innovatieve en smakelijke chocolade-ervaring. Camellia-olie absorbeert snel, diep in de cortex van het haar en maakt het haar zijde zacht. Deze fluweelachtige haarolie brengt het vochtgehalte van het haar in evenwicht en biedt de hele dag UV-bescherming zonder zelfs de fijnste haren te verzwaren. Het is zo geformuleerd dat het dagelijks gebruikt kan worden

GESCHIKT VOOR:

Sleek Blow-outs 

High-Shine up-do’s 

Gezond ogend en glanzend haar 

PRIJS | € 54,50

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Vanwege een technische storing is het helaas niet mogelijk om op dit moment online een afspraak te boeken. Excuses voor het ongemak maar we proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen. Dank voor uw begrip!

Wij springen een gat in de lucht….. we mogen weer open!

Uiteraard met dezelfde restricties als voorheen.

De lijnen zijn vanaf 23 februari weer open en de afspraken die reeds zijn gemaakt in de periode voorafgaand aan de tweede lockdown blijven uiteraard in de agenda staan.

Mocht je nog geen afspraak hebben voor nà 2 maart en wil je bij ons een behandeling, dan is ons advies: boek zoveel mogelijk online.

Mocht dit echt niet lukken dan kan je uiteraard naar de salon bellen, maar hou rekening met een wachttijd.

Wij hopen jullie allemaal weer snel te zien.

❤️  Team Het Haartheater