Hot Cinnamon Spice Tea

In New York bij Magnolias Bakery stuiterden wij tegen de thee van Harney & Sons aan.

 

Moet je voorstellen:

after summer, de geur van de herfst in de lucht, een beetje koud al en zittend op een bankje in de najaarszon met in de ene hand een cupcake en de andere hand een Cinnamon Spice Tea.

Wij dachten dit moeten wij ook in de salon! De Thee dan……

 

Na wat research zagen we dat dit de meest populaire gearomatiseerde thee melange van Harney & Sons is en ook meteen een van de oudste melanges.

De oprichter van het bedrijf, John Harney, heeft deze thee in de vorige eeuw ontwikkeld,  begin 1980. Een zeer gewaardeerde thee om de combinatie van krachtige kruiden met de zoetheid van kaneel. Deze mengeling van zwarte thee, sinaasappel, kruidnagel en natuurlijk 3 soorten kaneel moet je geproefd hebben!

De gepeperde kaneel veroorzaakt een bijzondere smaaksensatie, die naar meer smaakt… Oh en nog iets, er is geen suiker toegevoegd dus een Cupcake er bij, dat kan makkelijk!

Vraag deze smaak bij je volgende afspraak en mocht je hem heel lekker vinden: weet dat we de thee ook verkopen in leuke blikken in ons Filiaal aan de Beethovenstraat. Prijs: €12,95

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM