Houdt enorm van kleuruitdagingen!

Vertel eens iets over jezelf…

Ik ben Maria en zit 19 jaar in het vak, waarvan 9 jaar bij Het Haartheater.

 

Waarom ben je bij Het Haartheater gaan werken?

Voordat ik hier kwam werken was ik even uit het vak gestapt omdat ik hier geen plezier meer uithaalde, toen werd ik gebeld om eens langs te komen voor een gesprek en vervolgens ben ik een dag mee gaan draaien. Op die dag kwam ik erachter dat ik totaal nog niet klaar was met mijn vak, maar dat het kwam door mijn toenmalige werk.

 

Ben je ergens in gespecialiseerd?

In kletsen natuurlijk haha! Natuurtalent! In knippen, kleuren, haarverlenging en visagie, maar als ik zou moeten kiezen is mijn specialisatie kleuren.

 

Wat zijn volgens jou de trends op het gebied van kleuren op dit moment?

Nog steeds Balayage, van heftige kleur verschillen tot aan natuurlijk zoals een sun kissed look en undone hair. Daarnaast veel pastel tinten en rossige kleuren. Me like!

 

Is er een must have of must do voor gekleurd haar?

Een must have voor gekleurd haar is een verzorging dat aansluit op de kleur behandeling die is toegepast. Bijvoorbeeld een opgelichte kleur vraagt om een diepere verzorging dan haar wat met een semi permanente kleur is behandelt. Een must do tijdens het oplichten van het haar is zeker OLAPLEX! Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van je het bewaard blijft. 

 

Wat is je favoriete merk uit de salon?

Qua verzorging ben ik helemaal weg van SHU UEMURA, de verzorging is rijk en luxe voor het haar. Als het gaat over styling zeg ik NOIR.. Dit is een small brand, weinig producten maar alles wat je nodig hebt en wilt hebben.  Of je nu de hoogte in wilt knallen met volume, liever glans een rauwe look of een bos met krullen, ik kan het allemaal fixen met NOIR!

 

Wat is jou ultieme beauty product?

Dat is de Calming Facial Oil van MARIE STELLA MARIS. Deze is ze fantastisch! Het is een olie op basis van distel olie die droog. Het is mega voedzaam en kalmeert mijn huid. Op koude dagen gebruik ik de olie onder mijn dagcrème maar ook heel fijn om te gebruiken voor het slapen gaan. Alle andere producten van MARIE STELLA MARIS ben ik ook groot fan van omdat alles voor 98% biologisch is dus geen kunstmatige rare dingen die je niet op je huid wilt hebben.

Echt een aanrader!

 

Tot slot, hoe sta jij tegenover cosmetische chirurgie?

Daar heb ik geen problemen mee eigenlijk. Om mij heen hebben al een aantal mensen iets laten doen aan zichzelf en worden hier een gelukkiger persoon van, so why not? Of ik iets laat doen? Nee ik heb nog niks laten doen aan mij zelf omdat ik ouder worden wel iets charmants vind hebben. Maar zeg nooit nooit..

 Maria werkt in locatie centrum op maandag, donderdag en vrijdag.