Huidverstevigend recept: 

CRUNCHY & SPICE GRANOLA

Wat heb je nodig? 

2 1/2 kop havermout 

1/2 kop hennep zaad 

1 1/4 kop noten 

1/2 kop cranberry of rozijnen 

2 eetlepels lijnzaad 

1 eetlepel cacao poeder 

1 theelepel gemalen kaneel 

1/4 theelepel gemalen gember 

1/2 theelepel vanille merg 

1/4 kop gesmolten kokosolie 

3 eetlepels Ahornsiroop 

1 mespunt zout 

 

Verwarm de oven voor op 165C. Bekleed een bakblik met bakpapier. Meng in een grote kom alle ingrediënten behalve de cranberries en rozijnen. Verwarm de kokosolie en de ahornsiroop samen in een pannetje tot het vloeibaar is en mengt. Voeg de vanille toe en meng dit met de droge ingrediënten. Gebruik bij voorkeur een lepel dan krijg je alles goed door elkaar. Verspreid de mix over het bakblik en bak 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Roer iedere 10 minuten goed om om het gelijkmatig te laten bruinen. Laat het compleet afkoelen en meng dan de rozijnen en cranberries er door heen. 

3 weken houdbaar in een lucht dicht afgesloten pot. Wedden dat het binnen een week op is?

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM