Hydrateren vandaag!

Vandaag een brakke dag omdat je gisterenavond toch iets teveel hebt gedronken? No worries we hebben hier een recept voor je om je vochtbalans weer op een goed niveau te krijgen.

EENVOUDIGE CHIA PUDDING

Wat heb je nodig? 

1 kop amandelmelk

3 eetlepels chipzaad

1 theelepel ahornsiroop

fruit naar keuze (blauwe bessen en frambozen is onze favoriet, ze zitten bomvol antioxidanten)

1/2 theelepel vanille poeder

 

Doe alle ingrediënten behalve het fruit in een grote kom en meng alles met een garde goed door elkaar. Doe jet vast in glaasjes en zet 2 uur in de koelkast. Doe er het fruit boven op, neem er een glas water bij en tegen het einde van de middag voel je, je vast al stukken beter.

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM