Iedere dag je haar wassen of niet?

Iedere Hairstylist die je vraagt hoe je je kleur het langste mooi houdt, glanzend en ook nog eens goed gehydrateerd zal je vertellen dat je het het beste niet iedere dag moet wassen.

Nu denk je: ja gadver maar als ik het niet gewassen heb is het net of ik niet heb gedoucht en het voelt bagger vet.

Eerlijk gezegd is het echt beter om het niet elke dag te wassen.

Over het algemeen geldt dat als je haar fijn is je het het beste om de dag moet wassen. Haar met een gemiddelde dikte om de twee dagen en dik en veel haar om de vier dagen. Heb je heel veel krullen is 1x in de week wassen echt genoeg.

In de haarcosmetica is alles onderverdeeld in dun, gemiddeld en dik haar. Ieder type haar heeft een specifieke behoefte.

Laat je goed adviseren door een van onze Redken, Shu Uemura of Kerastase specialisten en kijk wat voor jouw haar het beste werkt.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM