In Salon Treatments die echt werken 

Hoe beschadig je je haar? Op het moment dat je chemische producten als bleach, haarverf of keratine in je haar laat stoppen beschadig je je haar. Ammonia vrije kleuringen beschadigen uiteindelijk ook. Bedenk dat bij alle permanente kleuringen die je doet dat daar chemie bij komt kijken. 

Heb je een kleur die je er langzaam uit wast dan is het een ander verhaal, maar geloof ons: negen van de tien keer zit daar ook chemie in. 

Ben je veel met een stijltang, föhn of krultang aan de slag beschadig je je haar thermisch. Moet je je voorstellen: je zet toch al snel 180 graden op je haar. Ga eens eens met 180 graden in de zon liggen. Dit overleef je niet. Je haar dus ook niet en je zal zien bij te vaak je haar kleuren of stylen beschadig je uiteindelijk je haar. 

Wij adviseren je om altijd een in salon treatment bij te boeken als je voor een kleurservice komt. We stemmen speciaal een behandeling samen die specifiek voor jou haar is en dat kan dus bij iedereen dus echt verschillen. 

HIER ONZE TOP 3 

1  DE OLAPLEX herstelbehandeling

Dit is een service speciaal ontwikkeld voor in de salon. Wij mengen Olaplex No. 1 met water en brengen dit aan in je haar. Vervolgens zetten we Olaplex No. 2 er over heen. Dit laten we 10 tot 20 minuten inwerken. Deze behandeling bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Je kunt de Olaplex herstelbehandeling gebruiken om beschadigd haar te herstellen of om verdere beschadiging en  haarbreuk te voorkomen.

2  KÉRASTASE Fusio-Dose

Met Fusio-Dose geef je je haar een behandeling en een directe transformatie met een blijvend resultaat, deze behandeling geeft de meest persoonlijke diagnose voor haarverzorging. 

De boosters zijn vijf geconcentreerde verzorgende formules samen met de concentrés met vier krachtige actieve ingrediënten. Ze bieden verschillende persoonlijke behandelingen voor een direct en zichtbaar blijvend resultaat.

 

3  SHU UEMURA Master Base Treatment 

Een perfecte harmonie samen met master serums: moisture, repair en shimmer. 

Het resultaat: het verzacht de scalp, het geeft een plumping effect op de haarvezel en geeft het haar extreme glans. 

Wat zit er in? Japans gentiaan extract en essentiële lipiden zorgen voor een weldadig rijke crème textuur.  

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM