Dit is je Najaar en Winter MUSTHAVE!

Het beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf en brengt vocht in. Dit laatste kunnen we altijd wel gebruiken.

emerginC Scientific Organics Kombucha Cleanser is een gefermenteerde Japanse thee, die door de fermentatie vele voor de huid belangrijke stoffen bevat zoals organische zuren, vitaminen, enzymen en antibiotische stoffen.

Wat doet het?

Het werkt anti-aging omdat het verharden van collageen door suikers tegengaat. Met Whitonyl ™ tegen pigmentatie.

De Kombucha Cleanser is zuiverend, vochtinbrengend, celherstellend door druivenstamcel technologie en de kombucha bevordert collageen aanmaak.

Waar te koop?

In onze BeautyShop in Uptown

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM