Jamie-Li Loves Noir Stockholm

Wat en wie is Noir Stockholm?

De beste natuurlijke grondstoffen staan aan de basis van de producten van Noir Stockholm, hun werkzaamheid is te danken aan moderne state-of-the-art formules. Het resultaat is een exclusieve lijn van unieke, voedende, lichtgewicht shampoos, conditioners en treatments en ook van verzorgende, maar toch uitermate effectieve stylingproducten. De producten zijn ontwikkeld om met elkaar te combineren en zo een op maat gemaakte haarverzorgings routine te creëren.

 

Hier de top 3 van Jamie-Li 

1 EPIC RETREAT

Treatment Shampoo | 250ml

Wat. Verjongende behandelende shampoo voor droog of chemisch behandeld haar.

Wie. Voor mensen met droog of chemisch behandeld haar.

Wanneer. Stap 1 – voor schoon, lichtgewicht haar.

Hoe. Aanbrengen op vochtig haar, masseren en goed uitspoelen. Herhalen voor een diepgaand reinigend resultaat.

Bevat. Speciaal voor Noir geselecteerde biologische oliën (camelia, argannoot, macadamianoot), pinot noir-druivenpittenextract, zeemos.

Geur. Siciliaanse citroen, framboos, Arabische jasmijn, oranjebloesem, patchoeli, wit cederhout, muskus, vanille.

Wanneer het je te ruig en te droog wordt kun je jouw toevlucht zoeken bij Noir Stockholm. Laat je haar weer herleven met de milde en herstellende Epic Retreat shampoo. Een verjongende, verzorgende shampoo voor droog of chemisch behandeld haar. Een shampoo met een innovatieve haarverzorgingsformule die het haar voedt en beschermt. Trek jezelf terug in dit epische rustoord.

PRIJS |  € 31,95

 

2 EPIC RETREAT

Deep Conditioning Treatment Mask | 200 ml

Wat. Een diepgaand voedend behandelingsmasker voor dof, droog of chemisch behandeld haar.

Wie. Droog chemisch behandeld haar dat een grote beurt kan gebruiken.

Hoe. Overtollig water uit net gewassen haar wringen. Aanbrengen over de hele lengte, inmasseren en 3 – 5 minuten laten inwerken. Goed uitspoelen.

Bevat. Speciaal voor Noir geselecteerde biologische oliën (camelia, argannoot, macadamianoot), pinot noir-druivenpittenextract, zeemos.

Geur. Siciliaanse citroen, framboos, Arabische jasmijn, oranjebloesem, patchoeli, wit cederhout, muskus, vanille.

Hier kunnen we kort over zijn: dit is episch. Een uniek, lichtgewicht, diepgaand voedend masker, dat zo vol voedende haarverzorgingsingrediënten zit dat het vanaf de eerste behandeling meteen gespleten punten begint te repareren en beschadigd haar nieuw leven inblaast. Zelfs de meest hopeloze haarbos kan gered worden. Trust us. We zien het elke dag gebeuren. 

PRIJS |  € 40,95

 

EDITORS CHOICE

Silkes Cream  |  100ml

Wat. Vochtinbrengende, zijdeachtige stylingcrème met een lichte hold die glans geeft

Wie. Voor iedereen die van beweging en textuur houdt.

Wanneer. Stap 3 – om het haar in model te brengen en er glans en textuur aan te geven.

Hoe. Aanbrengen op droog haar en met de handen in model brengen. Voor meer vorm, minder statisch haar en een betere glans en textuur.

Bevat. Speciaal voor Noir geselecteerde eiwitten uit zijde en tarwe, Aloë vera-extract, pinot noir-druivenpittenextract.

Geur. Gardenia, rozen, cederhout, vetiver, amber, muskus.

 

Een vochtinbrengende, zijdeachtige stylingcrème met een lichte hold en een prachtige glans. Het brengt het haar in model, temt statisch haar en brengt vocht in. Ideaal om je haar snel een opfrisser te geven. Geeft je direct verzorging en stijl wanneer je het nodig hebt. Kortom: een nieuwe klassieker. Bevat diverse bekende actieve bestanddelen: pinot noir-druivenpittenextract – rijk aan natuurlijke procyanidinen en een bekende beschermer tegen vrije radicalen en oxidatieve stress; Rhodophyceae – een bio-algenproduct en een natuurlijke bio-extender die haarschade kan voorkomen; Aloë vera, dat rijk is aan aminozuren, en vooral aan alanine, dat een vochtinbrengend effect heeft op je haar; en speciaal voor Noir geselecteerde eiwitten uit zijde en tarwe – voor meer volume en soepel haar.

PRIJS | € 32,95

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM